Vloeronderhoud door Tiger-Team

Voor kwalitatief vloeronderhoud kunt u goed terecht bij Tiger-Team. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij al heel wat jaren actief met dagelijks schoonmaakonderhoud in heel diverse sectoren. Waar we op inzetten met onze facilitaire dienstverlening is naast een gedegen reiniging ook goed onderhoud. Met vakkundig onderhoud zorgen we ervoor dat de levensduur verlengd wordt en voorkomen we onder meer slijtage van de vloeren. Daarnaast blijft een vloer door gedegen onderhoud langer mooi, wat de uitstraling van uw locatie alleen maar ten goede komt.

Tiger-Team is als schoonmaakbedrijf actief in de gehele randstad. We verzorgen veel terugkerend schoonmaakonderhoud en zijn daarnaast inzetbare voor eenmalige werkzaamheden. U vindt de kundige schoonmaakmedewerkers van Tiger-Team onder meer in zorginstellingen, scholen, kantoren en werkplaatsen. Daarnaast zijn we actief in de toeristische sector en verzorgen we de schoonmaak van supermarkten, winkels en mega stores. Voor iedere sector en locatie zijn weer andere voorschriften en schoonmaakwensen aan de orde. Bij Tiger-Team verzorgen we dan ook altijd een schoonmaakprogramma op maat.

IMG_3629

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van vloeronderhoud, dan komen we graag een keertje bij u langs. Iedere vloer is uniek en vraagt om eigen aanpak. We kunnen u daarin adviseren en stellen graag een offerte voor u samen. Stenen vloeren worden bijvoorbeeld vaak gereinigd door te schrobben en te stofzuigen. Dit geldt ook voor plavuizen vloeren. Om de levensduur van dit type vloeren te verlengen, brengen we een waslaag aan. Verder verzorgen we bij Tiger-Team het strippen en conserveren van waterbestendige vloeren. In zo’n geval verwijderen onze medewerkers eerst de oude polymeer- of waslaag. Vervolgens kan de vloer opnieuw geïmpregneerd worden waarbij eventuele poriën worden gevuld. Daarna wordt de vloer opnieuw in een beschermende waslaag gezet.

Vloeren gemaakt van natuursteen hebben eveneens baat bij periodiek onderhoud zodat ze hun glans blijven behouden. Tijdens dit onderhoud kan ook direct het vuil uit de poriën van de vloer verwijderd worden. Op termijn zal dit type vloer gaan slijten. Tiger-Team zorgt er dan voor dat er een klein laagje van de vloer afgeschuurd wordt om deze vervolgens weer te conserveren. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over het kristalliseren en impregneren van natuurstenen vloeren. We vertellen u graag meer over onze werkwijze op dit gebied. Heeft u een ander type vloer? Ook dan nemen we graag de behandelmogelijkheden met u door.

Het verzorgen van professioneel vloeronderhoud is slechts een van onze diensten. Als facilitaire partner kunnen we zorgdragen voor tal van andere schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Denkt u hierbij aan dagelijks schoonmaakonderhoud maar ook aan dieptereiniging of een opleveringsschoonmaak. Intensieve dieptereiniging bieden wij specifiek aan voor sanitaire voorzieningen en keukens. Een opleveringsschoonmaak is een uitgebreide reiniging van een locatie voorafgaand aan een specifieke openings- of opleverdatum. Deze dienst verzorgen we vaak voor nieuwbouw panden, na een verhuizing en na renovaties en verbouwingen.

Daarnaast zijn onze schoonmaakteams op dagelijks basis actief met het schoonmaken van heel diverse locaties. Onder deze werkzaamheden vallen onder meer het reinigen van vloeren, wanden, plafonds en werkplekken. We doen aan stoel- en tapijtreinigingen en verzorgen eveneens de schoonmaak van raambekleding. Daarnaast kunnen we met ons telescoopbewassingssysteem gevelglas tot op een werkhoogte van 13,5 meter reinigingen. Dit doen we zowel aan de binnen- als buitenzijde, kozijnen inbegrepen. Verder vallen onder meer trappenhuisonderhoud en onze winkelreinigingsservice onder de brede basiswerkzaamheden van Tiger-Team.

Bij Tiger-Team zijn we er trots op een betrouwbare en betrokken facilitaire partner te zijn. We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en bieden u als opdrachtgever graag zekerheid en continuïteit. We communiceren helder. Afspraken komen we na. We zorgen ervoor dat onze schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie altijd doorgang kunnen vinden. Ook bijvoorbeeld bij ziekteverzuim van een schoonmaakmedewerker. Daarom hebben wij bij Tiger-Team ingewerkt schaduwpersoneel om uitval op te kunnen vangen.

Verder vinden we het bij Tiger-Team belangrijk om voor u als opdrachtgever goed bereikbaar te zijn. U kunt ons dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen. We werken met vaste contactpersonen om de lijnen kort te houden. Dit zorgt voor een wendbare dienstverlening. We springen snel in op veranderende situaties op de werkvloer. Zo blijft onze dienstverlening ten alle tijde in lijn met uw wensen. Dit werkt een prettige en duurzame samenwerking in de hand. Wilt u de mogelijkheden tot een eenmalige of periodieke samenwerking verkennen? We horen heel graag van u. Zou u eerst liever meer informatie willen over vloeronderhoud of een andere facilitaire dienst, neem gerust vrijblijvend contact op.