Schoonmaak kliniek op professionele, efficiënte wijze

Zoekt u voor uw kliniek een schoonmaakbedrijf dat op professionele wijze zorgdraagt voor schone werkomgeving? Bij Tiger-Team staan we voor u klaar. Als ervaren schoonmaakbedrijf in de gezondheidssector zetten wij ons op dagelijkse basis in voor het kwalitatief reinigen en onderhouden van klinieken en praktijken. Dankzij onze ervaring en onze vakbekwame medewerkers werken wij op daadkrachtige en efficiënte wijze. Dat doen wij daarbij op tijdstippen die voor uw kliniek het beste uitkomen. Zo ondervinden uw werkzaamheden geen hinder van de onze.

Bij Tiger-Team zijn wij in heel de randstad actief in de facilitaire dienstverlening. Wilt u een deskundig schoonmaakbedrijf inzetten op meerdere locaties tegelijk? Dan is dat zeker mogelijk. Ons werkgebied is groot. Daarbij hebben wij veel bekwame, ingewerkte schoonmaakmedewerkers die op uw locaties aan de slag kunnen. We kunnen onze werkzaamheden bijvoorbeeld zo coördineren dat uw locaties tegelijkertijd schoongemaakt worden. Daarbij krijgt u vast contactpersoon. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met eventuele vragen, opmerkingen of wensen.

IMG_3629

We hechten bij Tiger-Team veel waarde aan een betrouwbare dienstverlening. We bieden u deze kwaliteit op meerdere manieren. Het hebben van uw eigen contactpersoon binnen onze organisatie is hier één van. Zo bieden we u een korte lijn voor heldere communicatie. Voor ons betekent dit bovendien dat wij snel kunnen anticiperen op eventuele veranderingen in uw schoonmaakwensen. Zo zorgen we ervoor dat onze werkwijze altijd synchroon blijft lopen met de schoonmaakbehoeften op locatie.

Daarnaast bieden wij u als opdrachtgever de zekerheid van klantvriendelijke en kundige schoonmaakmedewerkers. We werken met vaste teams, waardoor onze medewerkers goed ingespeeld zijn op elkaar, uw wensen en de specifieke lay-out van de kliniek. Mocht er een schoonmaakmedewerker uitvallen dan staat er altijd een andere ingewerkte Tiger-Team medewerker klaar om in te springen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verzuim. Met onze dienstverlening bieden we altijd continuïteit van de schoonmaakwerkzaamheden.

In de gezondheidszorg is grondige hygiëne essentieel. Bij de schoonmaak van uw kliniek mag u dan ook rekenen op onze kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn bekend met de geldende protocollen binnen deze sector en werken met gekwalificeerde medewerkers. We gaan hierdoor altijd professioneel te werk. Dat doen we inmiddels alweer geruime tijd. Zo hebben wij in de laatste tien jaar onze facilitaire dienstverlening in mogen zetten op locaties in parodontologie, oogheelkunde, implantologie, mondhygiëne en onder meer in tandarts- en huisartspraktijken.

We verzorgen bij Tiger-Team schoonmaakonderhoud binnen praktijken, klinieken en andere zorginstellingen. Hieronder werkzaamheden vallen als glasbewassing en vloeronderhoud en reiniging. Daarnaast kunt u ook denken aan wand- en plafondreiniging, het schoonmaken van werkplekken of het verzorgen van schone, opgemaakte bedden. Verder doen wij regelmatig aan trappenhuisonderhoud en de schoonmaak van ruimtes met liften. Juist op deze plekken wordt vaak vuil en zand mee naar binnen gelopen. Met ons schoonmaakteam zorgen wij ervoor dat uw kliniek altijd hygiënisch schoon en representatief is.

Naast regulier schoonmaakonderhoud hebben we ons bij Tiger-Team ook toegelegd op specialistisch reinigingswerk. Hierbij kunt u onder meer denken dieptereiniging, opleveringsschoonmaak en aan onze Calamiteitenservice. Deze laatst schoonmaakservice zetten wij specifiek in na de schade van een calamiteit zoals een brand, een storm of wateroverlast. Met onze opleveringsschoonmaak bent u verzekerd van een compleet gereinigd pand voor een bepaalde opleverdatum. Deze service wordt gebruikt voor nieuwbouw, bij verhuizingen van bedrijven en voorafgaand aan openingen van nieuwe locaties.

Grondige dieptereiniging en desinfectie bieden wij aan voor specifiek professionele keukens en voor sanitair. Deze ruimtes ondergaan in zo’n geval een schoonmaakprogramma van extra intensief niveau, waarbij geen plekje wordt overslagen. Wij zorgen ervoor dat alle plekken van vet, vuil en kalk ontdaan worden. Hierbij zetten wij ons kundige medewerkers in en maken we gebruik van speciale machines. Bent u geïnteresseerd in deze dienst voor uw kliniek? We nemen graag de mogelijkheden eens met u door.

Met onze kwalitatieve schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan een gezonder binnenmilieu in kantooromgevingen. Werkplekken hebben baat bij een regelmatig schoonmaakrooster. Zo zorgen we ervoor dat kantoorruimtes continu goed gereinigd zijn. Vergeet hierbij ook de toetsenborden niet. Juist doordat deze veelvuldig gebruikt worden, kunnen ze een bron van bacteriën vormen. Onze schoonmaakmedewerkers kunnen deze toetsenborden daarom periodiek desinfecteren en reinigen.

Naast het schoonhouden van de werkplekken dragen we bij Tiger-Team zorg voor andere schoonmaakwerkzaamheden in kantoorruimtes. Denkt u hierbij aan gevelreiniging bijvoorbeeld. Ook kunnen we wanden en plafonds met gladde oppervlakken reinigen op diverse manieren. Daarnaast zorgen we voor schone en goed onderhouden vloeren en kunnen we eventuele lamellen of jaloezieën periodiek voor u schoonmaken.

Wij houden binnen ons schoonmaakbedrijf van transparantie. Dat geldt ook voor het opstellen van offertes. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke schoonmaak offerte van ons krijgt, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Hoe gaan we te werk? Allereerst komen we graag in contact met u om uw wensen in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek kunt u ons eveneens al uw eventuele vragen stellen. Op basis van uw locatie en wensen bekijken welke schoonmaakdiensten hierop aansluiten. Vervolgens maken wij een offerte voor u op. Spreekt deze u aan? Dan gaan we samenwerken en zorgen we ervoor dat ons schoonmaakteam vlot op uw locatie aan de slag kan.