Tiger Team Facilitaire Diensten B.V. heeft verschillende certificeringen en kwaliteitskeurmerken.

Tiger Team Facilitaire Diensten B.V. is NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen en kunt u een actueel NEN 4400-1 verklaring van Tiger Team Facilitaire Diensten B.V. downloaden. Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare partij.

NEN-4400 Certificaat Tiger Team Facilitaire Diensten B.V.

Wilt u meer lezen over het SNA-keurmerk? Op deze website vindt u uitgebreide informatie: www.normeringarbeid.nl

OSB keurmerk voor Tiger Team Facilitaire Diensten B.V. Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. Veel kwalitatieve bedrijven in onze branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Voor die bedrijven introduceert OSB vanaf 1 januari 2013 het OSB-Keurmerk. Een nieuw label, exclusief voor organisaties die onze branche waardig zijn. Zo heeft iedereen voortaan zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.

Wilt u meer lezen over het OBS keurmerk? Op deze website vindt u uitgebreide informatie: www.osb.nl

Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Sinds 2011 bestaat in de schoonmaak- en glazenwassersbranche de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, ook wel bekend als de Gedragscode Schoonmaakbranche. Deze code heeft als doel dat alle opdrachtgevers, werkgevers, vakbonden en de overheid samen werken aan betere verhoudingen in de branche. Bij elke nieuwe schoonmaakopdracht wordt voortaan vooraf gezocht naar de juiste balans tussen de prijs en de gewenste kwaliteit van het schoonmaakwerk en uw arbeidsomstandigheden (zoals duidelijke werkafspraken en goed materiaal).

Wilt u meer lezen over de Code Verantwoordelijk Marktgedrag? Op deze website vindt u uitgebreide informatie: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl