Grondige schoonmaak na verbouwing door Tiger-Team

Bij Tiger-Team is de schoonmaak na een verbouwing in goede handen. Juist dan kan een pand een extra grondige reiniging goed gebruiken. Daarin zijn we bij Tiger-Team gespecialiseerd. Als facilitaire dienstverlener zetten wij ons al jaren in voor het opleveren van brandschone ruimtes. Dit doen we na verbouwingen, bij nieuw op te leveren panden maar ook bijvoorbeeld na verhuizingen. We werken daarbij altijd met kundige schoonmaakmedewerkers en goede materialen. We bieden u kwaliteit en ervaring. Daardoor kunnen we altijd vakkundig en efficiënt te werk gaan.

Tiger-Team is als professioneel schoonmaakbedrijf actief door heel de randstad. Wij mogen met onze schoonmaakwerkzaamheden dan ook opdrachtgevers in een groot gebied van dienst zijn. Daarbij zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. We hechten er waarde aan om voor u een betrouwbare en goed bereikbare facilitaire partner te zijn. Afspraken komen we na. Ook wanneer schoonmaakmedewerkers onvoorzien mochten uitvallen, hebben wij ingewerkt schaduwpersoneel waarmee dit opgevangen kan worden. Bij Tiger-Team staat u dan ook niet voor onverwachte verassingen door verzuim.

IMG_3629

Na een verbouwing blijven er in een pand vaak veel sporen van de gedane werkzaamheden achter. Onze professionele medewerkers hebben zich daarom gespecialiseerd in het reinigen van onder meer cement, verf en bouwstoffen. Daardoor kunnen ze op vakkundige wijze grondig te werk gaan.  Kiest u voor Tiger-Team voor uw opleveringsschoonmaak dan kiest u voor een efficiënte en effectieve aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw pand brandschoon en opgeruimd is. Zo kunt u zorgeloos toewerken naar de dag van oplevering of opening.

We vinden een heldere communicatie met u als opdrachtgever belangrijk. Daarom werken we bij Tiger-Team met vaste contactpersonen. U als opdrachtgever weet zo altijd tot wie u eventuele vragen of opmerkingen kunt richten. We houden op deze manier de communicatie duidelijk en de lijnen kort. Dit resulteert in een prettige en efficiënte samenwerking. Daarnaast vinden we flexibiliteit in onze werktijden belangrijk. Om aan verschillende agenda’s tegemoet te kunnen komen, zijn onze schoonmaakmedewerkers inzetbaar in de ochtend-, middag- of avonduren.

Iedere locatie is anders. Daarom zijn ook de schoonmaakwerkzaamheden per gebouw verschillend. Over het algemeen kunnen we wel een aantal werkzaamheden benoemen die onder een grondige opleveringsschoonmaak vallen. Denkt u hierbij aan het stofvrij maken en het reinigen van zowel wanden als plafonds bijvoorbeeld. Daarnaast schrobben we harde vloeren en reinigen we tapijt. We nemen richels, contacten, deuren en radiatoren af en verwijderen stickers. Ook eventuele tijdelijke beschermingsmaterialen kunnen onze schoonmaakmedewerkers weghalen.

Beschikt het pand over een keuken? Dan kan het reinigen van keukenblokken tot onze werkzaamheden behoren. Verder verzorgen we ook de complete reiniging van de aanwezige toiletruimten. Daarnaast verwijdert Tiger-Team losliggend vuil zodat uw pand er straks niet alleen schoon maar ook verzorgd uit ziet. Wij zullen de werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk voor u uitvoeren waarbij we altijd inzetten op uw volle tevredenheid als eindgebruiker. Daarbij is in overleg veel mogelijk. Heeft u specifieke reinigingswensen voor een schoonmaak na verbouwing, aarzel dan niet op deze aan ons voor te leggen.

Tiger-Team is inmiddels al heel wat jaren actief in de facilitaire dienstverlening in diverse sectoren. Zo komt u onze ervaren schoonmaakmedewerkers tegen in de gezondheidszorg, het onderwijs en de toeristische sector. Daarnaast voeren we schoonmaakwerkzaamheden uit in supermarkten, winkels, werkplaatsen en onder meer kantoorpanden. Wij verzorgen hier periodiek schoonmaakwerk of worden voor een eenmalige klus ingezet. In beide gevallen geldt dat de aanpak uniek is, omdat iedere locatie om net iets anders vraagt.

In overleggen met u als opdrachtgever zullen we dan ook altijd de werkzaamheden voor uw specifieke locatie afstemmen. Naast grondige opleveringsschoonmaakwerkzaamheden richten we ons bij Tiger-Team op dagelijks schoonmaakonderhoud. Daarbij gaan onze medewerkers net zo secuur en vakkundig te werk. In ons basispakket aan schoonmaakonderhoud vallen onder meer trappenhuisonderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing en wand- en plafondreiniging. Ook bieden we specialistische services zoals bijvoorbeeld dieptereiniging voor sanitair en keukens.

Bent u geïnteresseerd in één van deze diensten, aarzel dan niet op vrijblijvend contact te zoeken. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden. Daarbij proberen we altijd een samenwerking op maat vorm te geven. We kunnen eenmalig voor u een schoonmaak na een verbouwing uitvoeren, passend bij uw specifieke locatie. Als u wenst kunnen we deze samenwerking ook op duurzame manier uitbouwen door bijvoorbeeld periodiek reinigings- en onderhoudswerk voor u uit te voeren. Indien gewenst stellen we graag een duidelijke, overzichtelijke offerte voor u op. Spreekt deze u aan, dan gaan we bij Tiger-Team met plezier voor u aan de slag.