Tiger-Team bestaat uit drie segmenten:

– Tiger-Team Schoonmaak

– Tiger-Team Gezondheidszorg

– Tiger-Team Onderwijs

 

Tiger-Team schoonmaak richt zich op kantoren en dergelijke. Tiger-Team Gezondheidszorg de naam zegt het al is gespecialiseerd in de zorg. Tiger-Team Onderwijs richt haar volledige aandacht op onderwijsinstellingen.

Een onderscheidende voordeel die wij hebben is dat alle diensten verdeeld onder drie segmenten uiteindelijk toch gebundeld worden waardoor de ervaringen van alle drie samen een gebundelde krachtige informatie pakket vormen. Mede door deze manier van kennisoverdracht beloven wij niet alleen de kwaliteit van onze diensten maar waarborgen de geleverde kwaliteit.

Randstad

Tiger-Team werkt door heel de randstad. Dat is prettig en tevens een voordeel voor u bijvoorbeeld als u meerdere vestigingen heeft. Tiger-Team is in staat om de geleverde diensten gelijktijdig te coordineren en uit te voeren op al u vestigingen. Zo bent u verzekerd van een sterke en kwalitatieve dienstverlening voor al uw vestigingen. U heeft geen omkijk en een aanspreekpunt voor uw vestigingen.

Onze objectleiders zijn de eerste aanspreekpunt op de werkvloer. Zij zorgen voor de uitvoering en zijn hiertoe opgeleid. Onze objectleiders beschikken over een flinke portie ervaring en een vaste team schoonmakers, uiteraard ondersteund door de faciliteiten die Tiger-Team hen bied.