Tiger-Team in zorginstellingen

In zorginstellingen staat het hebben van een hygiënische werkomgeving buiten kijf. Daar dragen we met onze professionele schoonmaakdiensten graag op gedegen wijze zorg voor. Bij Tiger-Team zijn we bekend met de geldende protocollen binnen de gezondheidszorg en werken we met gekwalificeerd personeel. Met schoonmaakbedrijf Tiger-Team kunt u dan ook altijd rekenen op een uiterst deskundige en gerichte aanpak van de reinigingswerkzaamheden.

In de afgelopen jaren hebben wij al op veel plekken en afdelingen binnen de gezondheidszorg mogen werken. U kunt hierbij denken aan kaakorthopedie, mondhygiëne, oogheelkunde, parodontologie en implantologie. Daarnaast zijn onze deskundige en klantvriendelijke schoonmaakmedewerkers actief in tandartspraktijken, huisartsenpraktijken en andere zorginstellingen. We bespreken graag samenwerkingsmogelijkheden voor uw praktijk of zorginstelling.

Wilt u meer informatie over schoonmaak binnen de gezondheidszorg? Vul hier het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.

Write a comment