Uw opleveringsschoonmaak in kundige handen

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak? U heeft in Tiger-Team de juiste facilitaire partner gevonden. Bij Tiger-Team zetten we ons al jaren in voor de oplevering van hygiënische, schone ruimtes. Dit doen we onder meer voor nieuwbouw locaties maar ook na verbouwingen van bestaande panden. Verder wordt onze opleveringsschoonmaak eveneens vaak gekozen na een verhuizing. In dat geval kunnen we er voor zorgen dat zowel uw nieuwe als voormalige locatie grondig gereinigd worden.

Als professioneel schoonmaakbedrijf leveren we bij Tiger-Team altijd kwaliteit. We werken met gedegen materiaal en bovenal met ervaren schoonmaakmedewerkers die hun vak verstaan. Voor een opleveringsschoonmaak geldt dat onze medewerkers hierbij vaak bouwstoffen, cement en verf tegen komen. Bij Tiger-Team zijn we in het reinigingen hiervan gespecialiseerd. We zorgen er dan ook op vakkundige wijze voor dat uw locatie na onze gedegen reiniging brandschoon opgeleverd wordt.

IMG_3629

Een grote schoonmaak voorafgaand aan een opleveringsdatum valt altijd in een drukke periode.  U bevindt zich bijvoorbeeld in een verbouwing, renovatie, verhuizing of nieuwbouw project. Wellicht staat er een feestelijke opening of heropening gepland van uw locatie. In deze gevallen geldt dat Tiger-Team u het werk van een opleveringsschoonmaak uit handen kan nemen. Deze tijdrovende reiniging kunnen wij op effectieve wijze voor u uitvoeren.

We bieden u hierbij een betrouwbare dienstverlening zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Bij Tiger-Team houden we van duidelijke afspraken en heldere communicatie. We werken daarom met vaste contactpersonen. Zo kunnen we u een vast aanspreekpunt bieden en houden we de lijnen tegelijkertijd kort. Dit werkt niet alleen een efficiënte samenwerking in de hand maar ook een prettige. Daarnaast hechten we bij Tiger-Team grote waarde aan onze bereikbaarheid. U kunt dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht.

Tiger-Team is werkzaam in heel diverse sectoren. Zo zijn we actief in de gezondheidszorg, het onderwijs, het toerisme en in de industrie. We maken schoon in werkplaatsen, ziekenhuizen, winkelpanden en onder meer kantoren. Iedere locatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Naar deze aanpak zullen we dan ook samen met u kijken. In het algemeen geldt echter dat er wel veel werkzaamheden zijn die regelmatig terug keren in een opleveringsschoonmaak.

Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan het secuur reinigen en stofvrij maken van wanden, plafonds en vloeren. Voor harde vloeren geldt dat we deze schrobben. Tapijt stofzuigen we. Verder dragen onze schoonmaakmedewerkers zorg voor het afnemen van radiatoren, deuren en contacten. Ook richels en randen worden meegenomen. Zijn er op locatie keukenblokken aanwezig dan worden deze van binnen en van buiten gereinigd. Sanitaire voorzieningen worden eveneens volledig schoongemaakt. Daarnaast kunnen we losliggend vuil en stickers verwijderen net als eventueel aanwezige beschermingsmaterialen.

Naast bovenstaande werkzaamheden leveren we bij Tiger-Team andere schoonmaakdiensten. Zo verzorgen onze professionals de reiniging van gevelglas met telescoopbewassing. Met dit systeem kunnen we werken tot op 13,5 meter hoogte. We maken het gevelglas schoon aan de binnenkant en aan de buiten, inclusief kozijnen en eventueel separatieglas. Daarnaast verzorgen we bij Tiger-Team dieptereiniging voor sanitair en keukens, zetten we ons in voor vloeronderhoud en bieden we trappenhuisonderhoud. Dit doen we op locaties door heel de randstad.

Iedere klus vraagt om een specifieke aanpak. Daarbij geldt dat er per sector verschillende eisen en aan schoonmaakwerkzaamheden gekoppeld kunnen zijn. Tiger-Team werkt daarom op een flexibele manier, met een aanpak op maat. We kunnen uit ons brede dienstenpakket een schoonmaakplan opstellen dat specifiek bij de wensen van een locatie past. Dit geldt ook voor de werktijden. Onze Tiger-Team medewerkers zijn flexibel inzetbaar. We voeren onze werkzaamheden uit op de momenten die passen binnen uw agenda. Dit kan in de ochtend, de middag of de avond zijn.

We richten ons met onze dienstverlening op zowel eenmalige als terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. In beiden gevallen bieden we een kwalitatieve en betrouwbare samenwerking aan. We vinden het belangrijk onze opdrachtgevers zekerheid te kunnen bieden. Bij Tiger-Team werken we daarom met ingewerkt schaduwpersoneel. Mocht een medewerker onverhoopt uitvallen, dan kunnen de werkzaamheden opgepakt worden door een andere schoonmaakmedewerker van Tiger-Team. Zo kunt u altijd op onze facilitaire dienstverlening rekenen.

Bent u geïnteresseerd in onze opleveringsschoonmaak en zou u meer willen weten hierover? Neem gerust vrijblijvend contact op. We zijn benieuwd naar uw wensen en kunnen u meer vertellen over onze werkwijze. Uiteraard horen we eveneens graag van u wanneer u meer informatie wenst over één van onze andere schoonmaakdiensten.