Voor Tiger-Team telt maar een ding: de tevredenheid van de eindgebruiker. Wie elke dag naar zijn werk gaat, moet zich daar prettig voelen. Tiger-Team onderhoudt daarom een open relatie met haar opdrachtgevers.
Oren en ogen houden we open voor alles wat een opdrachtgever bezighoudt. Vervolgens wordt daar flexibel op ingespeeld. Dat kan alleen als er een juiste balans is tussen persoonlijke aandacht en het werken volgens procedures.
Centraal staat dat het werkproces zich mee ontwikkelt met de behoeften van de opdrachtgever. Op deze manier sluit de dienstverlening altijd aan op zijn behoeften. Daarom heeft elke opdrachtgever een vaste contactpersoon, de relatiebeheerder.
De relatiebeheerder stelt samen met de opdrachtgever een schoonmaakplan op. Hierin is nauwgezet omschreven wat de werkzaamheden zijn en hoe die moeten worden uitgevoerd. Voor de uitvoering gebruikt Tiger-Team een hoogwaardig, mensvriendelijk en duurzaam schoonmaaksysteem, dat het milieu zoveel mogelijk ontziet.
IMG_3621
Als u voor het eerst in contact komt met Tiger-Team dan kunt u uitgaan van onderstaande werkwijze:
– Kennismakingsgesprek
– Opname en uitwerking van de offerte
– Contractbespreking
Onze schoonmaak in Utrecht doen we zoveel mogelijk op een biologische wijze. Als schoonmaakbedrijf zijn we ons goed bewust van onze sociaal-maatschappelijke functie en mogelijkheden en voeren we dit graag door in onze werkwijze. Onze schoonmakers zijn zeer goed op de hoogte van de eventuele gevolgen voor het milieu, waardoor ze producten nooit overmatig gebruiken en hier op de juiste manier mee omgaan. Als schoonmaakbedrijf in Utrecht en omgeving dragen we op die manier ons steentje bij aan het milieu, terwijl uw bedrijf op een professionele wijze schoon wordt gemaakt.
U kiest met ons voor een duurzaam schoonmaakbedrijf, dat oogt heeft voor resultaat, maar ook voor de rest van de omgeving. Zo werken we aan de hand van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen met daarin organische stoffen die door hun natuurlijke activiteit bacteriën en schimmels weten te vernietigen. Op die manier kunt u bij ons rekenen op een prima resultaat, terwijl we aan de andere kant samen werken aan een beter milieu en daarmee meer prettige leefomgeving.