Schoonmaakbedrijf Amersfoort - Hilversum

Een erkend schoonmaakbedrijf voor werkzaamheden in Amersfoort of Hilversum? Dat is Tiger Team! Wij zijn een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakwerk in de regio Amersfoort – Hilversum. Betrouwbaarheid en bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ligging is zeer centraal: ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Midden-Nederland.

Vanuit Midden-Nederland verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden voor bijvoorbeeld uw bedrijf in Amersfoort of Hilversum. Met onze deskundigheid en ons enthousiaste personeel garanderen wij u een schone, hygiënische werkomgeving. Wilt u ons tijdelijk aanstellen of vast? Alles is mogelijk bij Tiger Team.

IMG_3621

Als u een schoonmaakbedrijf zoekt in de regio Amersfoort – Hilversum, kiest u voor de diensten van Tiger Team. Tiger Team wijst u een accountmanager toe. Deze wordt uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen, op elk gewenst tijdstip. Dat is de kracht van Tiger Team: wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Wij vinden het belangrijk dat u meteen ons schoonmaakbedrijf kunt bereiken. Daarnaast gaat ons ervaren schoonmaakpersoneel met verstand van het vak graag voor u in Amersfoort – Hilversum aan de slag. Regelmatig voeren wij controles uit zodat u gegarandeerd bent van een schone werkomgeving!

Mocht u vragen hebben, kunt u te allen tijde bellen naar 030-298 05 41. Mailen kan ook: info@tiger-team.nl. Daarnaast kunt U via deze website ook direct een offerte aanvragen.