Betrouwbare schoonmaakdienst tandartspraktijk

U zoekt voor uw tandartspraktijk een schoonmaakbedrijf waarop u altijd kunt rekenen? Bij Tiger-Team bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare dienstverlening. Als uw facilitaire partner zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij vragen is het dan ook altijd mogelijk ons te contacteren. U krijgt daarbij een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Op die manier houden we de lijntjes kort en de communicatie duidelijk.

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat een schoonmaakprogramma in uw praktijk altijd plaats kan vinden. Ook bijvoorbeeld bij eventuele uitval van één van onze ervaren schoonmaakmedewerkers. In deze gevallen kan een andere kundige Tiger-Team medewerker inspringen. Wij werken met ingewerkt schaduwpersoneel, zodat er bij verzuim altijd vervanging is. Op die manier bieden wij u als opdrachtgever continuïteit. We zetten in op een duurzame samenwerking met vlotte communicatie en een betrouwbare schoonmaakservice.

IMG_3629

Minstens zo belangrijk vinden wij het om u een kwalitatieve dienstverlening te kunnen bieden. Tiger-Team heeft inmiddels geruime ervaring met facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg. In deze sector is hygiëne bij uitstek van groot belang. Bij Tiger-Team zijn we op de hoogte van geldende protocollen en werken we met bekwame schoonmaakmedewerkers. Zo bieden we u een professionele schoonmaakservice.

Onze kwaliteit bewaken we. Dit doen we onder meer door het uitvoeren van regelmatige interne controles. Daarnaast vinden wij uw ervaringen met onze dienstverlening erg belangrijk. Als eindgebruiker hechten we veel waarde uw tevredenheid. Daarom houden wij met u als opdrachtgever evaluatiegesprekken. Heeft u een vraag, opmerking of specifieke wens met betrekking tot onze schoonmaakservice, wacht dan vooral niet tot deze gesprekken maar laat het ons direct weten. Juist door de korte lijn die we u bieden, kunnen wij snel reageren. We willen onze service flexibel houden en direct kunnen inspringen op veranderende situaties.

Tiger-Team verzorgt al heel wat jaren schoonmaakwerkzaamheden op uiteenlopende locaties in de gezondheidssector. Denkt u hierbij aan ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en dokterspraktijken. Daarnaast werken onze ervaren schoonmaakmedewerkers op locaties voor mondhygiëne, kaakorthopedie en onder meer in tandartspraktijken. Ons specifieke takenpakket kan per locatie verschillend zijn. Samen met u stellen we daarom een schoonmaakplan op maat op, passend bij uw wensen en uw praktijk.

Tiger-Team biedt speciale schoonmaakdiensten aan en verzorgt daarnaast veel dagelijks schoonmaakonderhoud. Deze laatste werkzaamheden vallen binnen ons basispakket aan reinigingsdiensten. Hierbij kunt u denken aan het reinigingen vloeren, wanden, ramen en plafonds. We kijken daarbij niet alleen naar schoonmaak maar verzorgen ook behandelingen voor onderhoud. Zo kunnen we periodiek uw vloeren van een waslaag voorzien om de levensduur te verlengen bijvoorbeeld.

Ook het desinfecteren van toetsenborden en het reinigen van lamellen en jaloezieën valt binnen het basispakket. Daarnaast is er aandacht voor trappenhuizen, lobby’s, wachtruimtes en ruimtes met liften. Juist op deze plekken komt een hoop vuil, stof en zand terecht omdat het mee naar binnen gelopen wordt. Komen wij schoonmaken in uw tandartspraktijk dan zorgen we ervoor dat deze ruimtes er altijd schoon en representatief uitzien. Met onze facilitaire dienstverlening dragen we graag bij aan de verzorgde uitstraling van uw praktijk.

Bij Tiger-Team bieden we u een breed aantal schoonmaakdiensten. Zo voeren wij ook dieptereinigingen uit, specifiek voor professionele keukens en sanitair. Verder hebben wij een Calamiteitenservice voor de schoonmaak na schade van een calamiteit als brand of storm. Eveneens een opleveringsschoonmaak behoort tot onze mogelijkheden. Deze schoonmaak is bij uitstek handig voor nieuwbouwprojecten, wanneer uw praktijk verhuist of wanneer u een nieuw filiaal opent. Mocht u interesse hebben in één van deze diensten, dan vertellen we u daar graag meer over.

Bij het opstellen van een schoonmaakplan voor uw praktijk gaan we uit van uw wensen en uw agenda. Omdat we niet willen dat onze werkzaamheden de uwe hinderen, zijn onze schoonmaakmedewerkers flexibel inzetbaar. Zo kunnen wij in de ochtend-, middag- of avonduren onze werkzaamheden uitvoeren. We werken daarbij als het maar even kan met een vast team per project. Ook op die manier kunnen we continuïteit bieden.

Zou u een offerte wensen voor de schoonmaak van uw tandartspraktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u geïnteresseerd bent in onze service voor meerdere locaties zit u goed bij Tiger-Team. Onze schoonmaakmedewerkers zijn actief door heel de Randstad. Wij kunnen er dus voor zorgen dat er op diverse locaties tegelijk schoonmaakteams aan de slag gaan. Er is veel mogelijk bij Tiger-Team en we leveren graag maatwerk. Schroom daarom niet om te vragen, we denken graag met u mee.