Schoonmaakbedrijf Rotterdam voor betrouwbare, betrokken dienstverlening

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner voor uw bedrijf of instelling in Rotterdam, dan staat schoonmaakbedrijf Tiger-Team tot uw dienst. Als familiebedrijf verzorgen wij al jaren de professionele schoonmaak voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. U kunt hierbij denken aan de gezondheidszorg, het onderwijs en de toeristische sector. Daarnaast zijn we actief voor supermarkten, in kantoorpanden en op locaties van industriële aard. Bij iedere locatie stemmen we met u als opdrachtgever af wat uw precieze wensen zijn. Zo kunnen we u een schoonmaakplan op maat bieden.

Daarvoor is een goede communicatie essentieel. Bij Tiger-Team krijgt u dan ook een vast aanspreekpunt. Op die manier zijn de lijntjes altijd kort. Veranderen uw schoonmaakbehoeften, dan kunnen wij hier adequaat op inspringen. Daarnaast werken wij als het maar eventjes mogelijk is met vaste teams per project. Zo is een schoonmaakteam ingespeeld op elkaar, op uw wensen en op een specifieke locatie. Hierdoor kunnen we u een erg kwalitatieve service bieden met een betrokken, gemotiveerd team. We zijn bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We hechten bijzondere waarde aan onze betrouwbaarheid en bereikbaarheid voor u als opdrachtgever.

IMG_3629

Vanuit een centrale locatie bieden wij een heel divers aanbod aan schoonmaakdiensten aan. Onze diensten omvatten basisschoonmaakdiensten zoals vloeronderhoud, glasbewassing en plafond- en wandenreiniging. Verder voeren we ook specialistische klussen, dieptereiniging en onder meer een Calamiteitenservice uit. Veel van onze schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij periodiek voor u inplannen. Daarnaast is het ook mogelijk om een dienst op eenmalige basis te verlenen. Daarbij streven we naar een vlotte service passend bij uw wensen.

Flexibiliteit is voor ons belangrijk. Dit geldt voor onze service, ons dienstenpakket én de werktijden waarop wij werken. De wensen met betrekking tot reinigingswerk en werktijden zijn per bedrijfstak heel verschillend. Wij springen hierop in met een breed dienstenpakket en flexibel inzetbaar personeel. Zo kunnen onze professionals ’s ochtends vroeg aan de slag maar ook ’s middags of later in de avond. Hiervoor geldt, wat voor uw bedrijf of instelling maar wenselijk is. Wij richten onze werkzaamheden zo in dat uw eigen werkzaamheden er geen hinder van ondervinden.

Onze vakbekwame medewerkers voeren op dagelijkse basis schoonmaakonderhoud uit op heel diverse locaties. Onze teams werken onder meer in winkelpanden, bedrijfsgebouwen en zorginstellingen. Iedere locatie vraagt om een eigen schoonmaakplan. Dit schoonmaakplan wordt samen met u als opdrachtgever opgesteld en omvat een specifieke combinatie uit ons dienstenaanbod. Zo leveren wij u altijd maatwerk voor binnen- en buitenruimtes.

Bij Tiger-Team kunnen wij tot op een werkhoogte van 13,5 meter uw gevelglas reinigen. Dit doen wij aan de binnenzijde en buitenzijde. Het eventuele separatieglas wordt ook meegenomen. Hiermee helpen wij het representatieve karakter van uw bedrijf te waarborgen. Vaak zijn ook trappenhuizen, lobby’s en ruimtes met liften bepalend bij de eerste indruk van uw bedrijf. Juist deze ruimtes zijn vaak onderhevig aan binnengelopen vuil en zand. Hiervoor bieden wij een passende schoonmaakservice, zodat klanten en medewerkers altijd een schoon en verzorgd gebouw binnen gaan. Als uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam kunnen we daarnaast parkeerplaatsen en andere buitenterreinen schoon houden.

Met onze schoonmaakwerkzaamheden zorgen we ervoor dat de ruimtes in uw bedrijf er altijd netjes verzorgd uitzien. Zo dragen we bij een prettige uitstraling van uw bedrijf voor uw medewerkers, klanten en bezoekers. In het bewerkstelligen hiervan staan onze medewerkers niet alleen stil bij de reiniging van oppervlakten maar bij het onderhoud ervan. Met speciale behandelingen kunnen wij ervoor zorgen dat de levensduur van bijvoorbeeld vloeren verlengd wordt. Hierover vertellen we u graag meer op basis van het specifieke vloertype in uw bedrijfsruimte.

Verder richten onze teams zich op het reinigen van wanden, plafonds en werkplekken. We voeren daarnaast op efficiënte wijze tijdrovende klussen uit, zoals de reiniging van raambekleding. Denkt u hierbij aan jaloezieën of lamellen bijvoorbeeld. Dit doen we ter plaatse zodat we de raambekleding na de reiniging direct weer terug kunnen hangen. In kantoortuinen vormen toetsenborden vaak een bron van bacteriën door het veelvuldige gebruik ervan. Het desinfecteren en schoonhouden van deze toetsenborden kan voor dit type locaties tot ons takenpakket behoren. Als uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam volgen wij kortom een aanpak die nauw aansluit bij het gebruik van uw specifieke bedrijfsruimte.

Bij Tiger-Team zijn we er trots op breed inzetbaar te zijn. We hebben ons in de loop der jaren kunnen specialiseren in verschillende werkzaamheden binnen onze branche. Eén daarvan is onze opleveringsschoonmaak. Dit is een schoonmaak van groot en grondig kaliber en betreft een volledig pand. Vaak wordt voor deze service gekozen na een uitbreiding of renovatie van een bestaand pand of voor een nieuwbouw locatie. De opleveringsschoonmaak is ook bij uitstek geschikt voorafgaand aan de feestelijk opening van een nieuwe winkel of bij een verhuizing van een bedrijf.

Waar het winkelruimtes, supermarkten en mega stores betreft bieden wij eveneens een gespecialiseerde winkelreinigingsservice aan. Met deze reiniging service zetten wij in op een volledig schone winkelruimte. Werkzaamheden die binnen dit specifieke schoonmaakpakket kunnen vallen zijn onder meer instore cleaning, vakken vullen, het reinigen van roltrappen en het schoonmaken van parkeerplaatsen en buitenterreinen. Ook kan er hier gekozen worden voor een openings- of opleveringsschoonmaak.

Nog een specialistische dienst waarvoor u ons kunt inzetten is dieptereiniging. De naam geeft al weg dat hier gaat om een reiniging van een intensief karakter. Dit type reiniging voeren wij uit voor keukens en voor sanitair. Met de dieptereiniging worden oppervlaktes met inzet van speciale machines vrij gemaakt van kalk, vuil en vet. Daarbij is er ook speciaal aandacht voor de plekken die minder zichtbaar of moeilijk te bereiken zijn.

Verder zijn onze schoonmaakteams bedreven in de schoonmaak van industriële locaties. Denkt u hierbij aan het schoonmaken van glasstraten, dakkoepels en daken en het reinigen van plafonds, wanden en productievloeren. Daarbij doen we aan stofverwijdering en het vetvrij maken van complete ruimtes. Welke diensten wij u ook mogen aanbieden als uw schoonmaakbedrijf actief in Rotterdam, u kunt altijd rekenen op onze betrouwbare en betrokken service. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.