Tiger-Team schoonmaakbedrijf in Amsterdam: korte lijnen, kwalitatieve dienstverlening

Als schoonmaakbedrijf actief in Amsterdam zijn wij van Tiger-Team 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons dan ook altijd en snel contacteren. Werken wij met u samen, dan heeft u bovendien een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Op die manier kunnen wij u een korte lijn bieden en verloopt onze communicatie altijd efficiënt. Bijkomend voordeel is dat wij door deze heldere communicatie ook direct kunnen inspelen op uw eventueel veranderende schoonmaakwensen.

Uw tevredenheid als eindgebruik staat bij ons voorop. We zetten daarom bij Tiger-Team altijd in op een duurzaam schoonmaakresultaat en denken graag met u mee. Dit doen we niet alleen op reinigingsgebied maar ook waar het onderhoud betreft. Daarnaast werken we met gemotiveerde en kundige schoonmaakmedewerkers en goede materialen. Zo kunnen we u kwaliteit bieden. Onze kwaliteit bewaken we en houden we hoog door interne controles en door evaluatiegesprekken met u als opdrachtgever.

IMG_3629

Tiger-Team bestaat sinds 1999 en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is heel diverse sectoren. Zo kunt u onze medewerkers tegenkomen in ziekenhuizen, hotels, scholen en kantoren. Daarnaast zijn we werkzaam in industriële ruimtes, op vakantieparken, in winkels en in Amsterdam ook in de horeca. Iedere locatie vraagt om een ander schoonmaakplan. Daarom leveren we altijd maatwerk oplossing aan, samengesteld uit ons brede dienstenpakket.

Aan welke schoonmaakdiensten kunt u denken wanneer u kiest voor Tiger-Team? Het merendeel van onze werkzaamheden valt binnen ons basisdienstenpakket, aansluitend bij dagelijks schoonmaakonderhoud. Dit zijn bijvoorbeeld trappenhuisonderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud werkzaamheden.Verder bieden wij u ook meer specialistische reinigingen. Denkt u aan een dieptereiniging voor sanitair en keukens of industriële schoonmaak.In overleg met u kunnen wij een combinatie van onze diensten eenmaal of periodiek voor u uitvoeren.

Met onze kundige schoonmaakteams werken wij op locaties die altijd schoon en representatief dienen te zijn. Wij hebben ons daarom toegelegd op het reinigen van zowel binnen- als buitenruimtes. Wij wassen gevelglas, reinigen allerlei verschillende soorten wanden en plafonds, houden parkeerplaatsen schoon en zorgen voor nette, schone werkplekken. We kijken daarbij ook naar schoonmaakonderhoud. Een vloer wilt u bijvoorbeeld beschermen tegen slijtage. Met de juiste onderhoudsbehandeling verlengen wij de levensduur van deze vloer.

Kiest u in Amsterdam voor ons schoonmaakbedrijf, dan bent u ervan verzekerd dat wij flexibel in onze aanpak én onze werktijden zijn. Samen met u als opdrachtgever stellen we een schoonmaakplan op waarbij uw schoonmaakbehoeften het uitgangspunt vormen. We overleggen verder op welk moment de werkzaamheden worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Dat betekent dat we zowel ’s ochtends, ’s middags of in de avonduren schoonmaakwerk uitvoeren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat onze werkzaamheden de werkzaamheden op uw locatie nooit onnodig hinderen.

Bij Tiger-Team zijn we van meerdere markten thuis. Naast dagelijks schoonmaakonderhoud verzorgen we bijvoorbeeld ook opleverings- en openingsschoonmaakwerkzaamheden. Dit zijn volledige en grondige reinigingswerkzaamheden voorafgaand aan een opleveringdatum. Onze vakkundige medewerkers hebben zich gespecialiseerd op dit gebied en weten raad met onder meer de reiniging van bouwstoffen, verf, cement en vuil.

Er zijn meerdere momenten waarop een opleveringsschoonmaak de ideale oplossing biedt en u ontzorgt van een heleboel werk. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort een nieuwe winkelruimte openen? Dan is een opleveringsschoonmaak voorafgaand aan de feestelijke opening ideaal. Wij nemen u al het schoonmaakwerk uit handen en zorgen voor een stralend schone ruimte. Een ander handig moment voor dit type schoonmaak is na een renovatie of bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf gaat verhuizen. Bij Tiger-Team zorgen we er dan graag voor dat zowel uw oude als nieuwe pand brandschoon opgeleverd wordt.

Als schoonmaakbedrijf werkzaam in Amsterdam kunnen wij uw bedrijf of instelling eveneens van dienst zijn met een dieptereiniging van speciale ruimtes. Bij Tiger-Team bieden we deze grondige schoonmaakservice aan specifiek voor keukens en voor sanitair. Met een dieptereiniging kiest u voor een voor een schoonmaak en desinfectie van intensief niveau waarbij juist ook alle moeilijk bereikbare plaatsen ontdaan worden van vuil, vet en kalkaanslagen. Bent u geïnteresseerd in deze dienst, dan vertellen wij u daar graag meer over.

Verder bieden wij u een Calamiteitenservice. Van deze Calamiteitenservice kunt u gebruik maken op het moment dat u een snelle schoonmaakservice nodig heeft, bijvoorbeeld na een waterschade. Ook voor professionele schoonmaak na andere calamiteiten, zoals schade na een brand of een storm, bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen op korte termijn voor een kwalitatieve schoonmaak, zodat u uw werkzaamheden zo snel mogelijk weer op kunt pakken.

Juist om u kwaliteit en een flexibele service te kunnen bieden, hechten wij veel waarde aan de klantvriendelijkheid, kundigheid en motivatie van onze werknemers. We werken daarnaast als het maar even kan met vaste medewerkers per project. Mocht een schoonmaakmedewerker uitvallen dan hebben wij voldoende ingewerkte medewerkers die kunnen inspringen. Zo zorgen we ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijfsruimte te allen tijde in goede handen zijn. Continuïteit vinden we, net als kwaliteit, belangrijk.

Kies u voor ons als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam dan mag u dus rekenen op onze betrokken en kwalitatieve dienstverlening. We vinden het belangrijk dat we u een flexibele service kunnen bieden. Dit geldt voor onze werktijden maar ook voor de samenstelling van de werkzaamheden. Uw agenda en uw specifieke schoonmaakwensen vormen daarom onze leidraad. Zo kunnen we u altijd een passend schoonmaakplan op maat aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in één van onze schoonmaakdiensten of wilt u de mogelijkheden verkennen tot een duurzame samenwerking? Wij komen graag in contact met u. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en nemen we door op wat voor locatie de schoonmaakwerkzaamheden plaats gaan vinden. Dit kunnen overigens ook meerdere locaties zijn. Omgekeerd vertellen wij u meer over onze werkwijze en beantwoorden wij uw eventuele vragen graag. Op basis van dit gesprek kunnen wij een offerte voor u opstellen. Spreekt deze offerte u aan, dan gaan wij van Tiger-Team graag op korte termijn voor u aan de slag.