Efficiënte schoonmaak na verhuizing door Tiger-Team

Bij Tiger-Team is uw schoonmaak na een verhuizing in bekwame handen. Als professioneel schoonmaakbedrijf verzorgen wij al jaren een kwalitatieve én efficiënte dienstverlening op dit gebied. Onze kundige schoonmaakmedewerkers hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van de zogeheten opleveringsschoonmaak en weten wel raad met de reinigingswerkzaamheden na verhuizingen. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn ze onder meer bedreven in het reinigingen van cement, bouwstoffen en verf.

U kunt bij ons dan ook rekenen op kwalitatieve dienstverlening. We weten wat we doen en daardoor zijn we bij Tiger-Team efficiënte werkers. Wij hechten er bovendien waarde aan goed bereikbaar te zijn voor u als opdrachtgever. Zo werken we met vaste contactpersonen en kunt u te allen tijde bellen. Bij Tiger-Team zijn we namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Ons werkgebied is groot. Naast in Utrecht zijn onze professionals door heel de randstad actief in de facilitaire dienstverlening. We kunnen daarom vast en zeker ook bij u een grondige opleveringsschoonmaak verzorgen.

IMG_3629

Of u nu als bedrijf of particulier gaat verhuizen, er zijn ontzettend veel zaken die hierbij komen kijken. Bij Tiger-Team zijn we ervoor om u de zorg van een grondige schoonmaak uit handen te nemen. Dit kunnen we voor zowel uw oude als nieuwe locatie doen. Zo bent u verzekerd van schone oplevering van uw oude pand en geniet u direct van een goed gereinigd nieuw onderkomen. Bij Tiger-Team zorgen we er in zo’n geval voor dat beide panden brandschoon opgeleverd worden.

Daarbij staan we bij Tiger-Team voor een betrouwbare en betrokken dienstverlening. We vinden duidelijke communicatie en heldere afspraken belangrijk. Doordat we alles duidelijk doornemen komt bij ons nooit achteraf voor verassingen te staan. U wensen en agenda vormen ons uitgangspunt. Daarop passen wij onze dienstverlening aan, zodat we u maatwerk kunnen bieden. Dit geldt ook voor de tijdstippen waarom wij onze schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Bij Tiger-Team zijn we flexibel inzetbaar en kunnen ’s ochtends vroeg, ’s middags of in de avonduren aan de slag.

Iedere locatie vraagt om een eigen, unieke aanpak. Daarom zullen de precieze werkzaamheden hierop afgestemd worden. Wel kunnen we benoemen welke werkzaamheden er allemaal onder een schoonmaak na een verhuizing kunnen vallen. Allereerst kunt u denken aan de volledige reiniging van vloeren, plafonds en wanden. Harde vloeren schrobben we, tapijt stofzuigen we. Verder nemen we alle oppervlaktes af. Hieronder vallen ook contacten, radiatoren, richels, randen en deuren. We maken de ruimte daarbij vrij van stof.

Wanneer er keukenblokken in een pand aanwezig zijn, kunnen wij deze schoonmaken. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenkant. Ook sanitair reinigen we. Om een pand goed verzorgd op te leveren verwijderen we eveneens losliggend vuil. Daarnaast kunnen we stickers verwijderen en tijdelijke beschermingsmaterialen opruimen. We overleggen graag uw wensen op dit gebied en kunnen ook extra schoonmaakwerkzaamheden toevoegen aan ons schoonmaakplan. Er is veel mogelijk bij Tiger-Team. Schroom daarom niet om te vragen.

Bij Tiger-Team zijn we met een breed dienstenpakket actief in heel diverse sectoren. Zo verzorgen we facilitaire diensten in het onderwijs, in de gezondheidszorg en onder meer in de toeristische sector. Daarnaast maken we schoon in kantoren, in supermarkten, in mega stores, in winkels en in werkplaatsen. Verder voeren we dieptereinigingen uit voor specifieke sanitair en keukens en zijn we ook actief in de industriële schoonmaak.

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit dagelijks schoonmaakonderhoud op heel diverse locaties. Hierbij doen we naast het reinigen van vloeren, werkplekken, wanden en plafonds ook aan de schoonmaak van raambekleding zoals lamellen of jaloezieën. Daarnaast houden we ruimtes met trappenhuizen en liften netjes verzorgd en wassen we gevelglas aan binnen- en buitenzijde. Dit kunnen we bij Tiger-Team met ons telescoopbewassingsysteem doen tot op een werkhoogte van 13,5 meter.

Bent u geïnteresseerd in onze grondige schoonmaak na een verhuizing? Of zoekt u een professioneel en betrokken schoonmaakbedrijf voor een andere schoonmaakservice? Bij Tiger-Team zijn we u graag van dienst. We zetten altijd in op een betrokken en betrouwbare samenwerking. Of het nu gaat om een eenmalige dienst of om een terugkerende schoonmaakservice. We kunnen daarnaast gecoördineerde schoonmaakwerkzaamheden op meerdere filialen binnen één onderneming verzorgen.

Graag nemen we onze mogelijkheden eens met u door. Tegelijkertijd kunnen we uw wensen doornemen en uw eventuele vragen beantwoorden. Als u dat wenst stellen we daarop een heldere offerte voor u samen. Spreekt onze offerte u aan, dan kijken wij uit naar prettige samenwerking en een snelle start van onze schoonmaakwerkzaamheden.