Vakkundige bouwschoonmaak door Tiger-Team professionals

Bij schoonmaakbedrijf Tiger-Team zijn we gespecialiseerd in de uitvoer van een grondige bouwschoonmaak. Dit type schoonmaak vraagt om een secure reiniging van onder meer achtergebleven cement, verf en bouwstoffen. Onze vakkundige medewerkers weten precies hoe ze deze reiniging aanpakken. Bij Tiger-Team verzorgen wij de schoonmaak van panden die nieuw opgeleverd worden. Daarnaast voeren wij een bouwschoonmaak ook vaak uit na een renovatie, verbouwing of bijvoorbeeld na de verhuizing van een bedrijf.

Al vele jaren leveren wij in de randstad een kwalitatieve en flexibele facilitaire dienstverlening in heel diverse sectoren. Zo zijn wij van Tiger-Team onder meer werkzaam in de gezondheidszorg, industrie en het onderwijs. Verder zijn onze professionals actief in het dagelijks schoonmaakonderhoud van kantoorlocaties, werkplaatsen, winkels, supermarkten, hotels en vakantieparken. Iedere locatie vraagt om een unieke aanpak, waardoor wij bij Tiger-Team altijd maatwerk leveren. Dit doen wij in overleg met u als opdrachtopgever, met uw agenda en wensen als leidraad.

IMG_3629

Waar wij altijd naar streven is een heldere, vlotte communicatie met onze opdrachtgevers. We bieden u daartoe een korte lijn. Bij Tiger-Team krijgt u een vaste contactpersoon. Bij deze persoon kunt u direct terecht met eventuele opmerkingen of vragen. Ook wanneer er onverwachte wijzigingen zijn in uw reinigingswensen weet u direct bij wie u moet zijn. Op onze beurt kunnen wij dankzij deze vlotte communicatie snel blijven inspringen op veranderende situaties op de werkvloer. U kunt ons bij Tiger-Team 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

We vinden het belangrijk om voor u en onze andere opdrachtgevers een betrouwbare facilitaire partner te kunnen zijn. Dit weerspiegelt zich in onze bereikbaarheid en heldere communicatie maar ook in ons ervaren medewerkers. Onze schoonmaakmedewerkers verstaan hun vak en leveren daardoor kwaliteit. Daarbij komen we bij Tiger-Team afspraken na. Mocht er onverhoopt één van onze schoonmaakmedewerkers uitvallen dan beschikken wij over ingewerkt schaduwpersoneel. Op die manier kunnen de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie altijd doorgang hebben. U komt dan ook niet voor onverwachte verassingen te staan.

De precieze werkzaamheden op een locatie bespreken we altijd vooraf met u. Het schoonmaakwerk hangt samen het pand en de werkzaamheden die er hebben plaats gevonden. Wel zijn er een aantal taken die veelal terugkeren voor het reinigen van een bouwlocatie. Zo maken onze professionals panden vaak stofvrij en worden wanden, plafonds en vloeren goed gereinigd. Gaat het om ruimtes met harde vloeren dan worden deze geschrobd. Vloerbedekking stofzuigen onze medewerkers grondig. Het afnemen van randen en richels behoort eveneens tot de werkzaamheden. Contacten, deuren en radiatoren worden hierin meegenomen.

Beschikt de locatie over sanitaire voorzieningen? Dan worden deze volledig schoongemaakt. Hetzelfde geldt voor de aanwezigheid van keukenblokken. Deze worden aan binnen- en buitenzijde gereinigd. Bij Tiger-Team leveren we de locaties grondig schoon op. U zult geen losliggend bouwvuil meer tegenkomen. Verder kunnen we ook de stickers en eventuele beschermingsmaterialen op locatie verwijderen. Doordat onze medewerkers ervaren zijn, kunnen we vakkundig en efficiënt te werk gaan. Heeft u aanvullende schoonmaakwensen voor uw locatie, leg ze gerust aan ons voor. Onze facilitaire dienstverlening is breed en in overleg is bij Tiger-Team veel mogelijk.

Bij Tiger-Team bent u aan het juiste adres voor een grondige schoonmaak na bouwwerkzaamheden. Zo weet u zeker dat uw pand goed gereinigd en verzorgd opgeleverd wordt, voorafgaand aan bijvoorbeeld de feestelijke opening van uw locatie. Ook daarna kunnen we u bij Tiger-Team een passende dienstverlening blijven bieden. Wij voeren namelijk eveneens dagelijks schoonmaakonderhoud uit. Wilt u uw locatie op reguliere basis laten schoonmaken, dan stellen we daarvoor graag een passend schoonmaakplan op.

Ook voor dagelijks schoonmaakonderhoud kunt u rekenen op onze betrouwbare dienstverlening. We werken daarbij op de momenten die voor uw locatie het meest geschikt zijn. Dit kan in de ochtend, middag of avond zijn. Onder onze basisdiensten vallen onder meer stoel- en tapijtreiniging, glasbewassing en trappenhuisonderhoud. Daarnaast voeren we plafond- en wandreiniging en onder andere vloeronderhoud uit. Gekoppeld aan de specifieke locatie nemen we uw wensen door en komen we tot een maatwerk dienstverlening.

Hoe gaan we te werk op het moment dat u geïnteresseerd bent in een bouwschoonmaak of één van onze andere diensten? Of het nu om een eenmalige klus gaat of een vaste samenwerking, met een kennismakingsgesprek zullen we uw schoonmaakwensen allereerst inventariseren. We vertellen u dan ook graag meer over onze dienstverlening en werkwijze. Op basis hiervan nemen we een offerte op. Spreekt deze u aan, dan kijken wij van Tiger-Team ernaar uit binnenkort op uw locatie aan het werk te gaan.