Kwaliteitsbeleving is een belangrijk aspect binnen de schoonmaak, waar we dan ook graag veel aandacht aan besteden.

Schoonmaak staat bij Tiger-Team volledig in het teken van kwaliteit. Wij streven naar een uitstekend persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, in combinatie met een gedetailleerd logboek op locatie. Alle verstuurde mtv wordt door zowel de rayonleider (sms) als onze kantoormedewerkers (email) ontvangen. Onze professionele schoonmaak in Utrecht en omgeving kent zo een uitstekende communicatie, die bijdraagt aan een goede kwaliteit

 

IMG_3629

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hecht Tiger-Team aandacht aan verschillende aspecten:

DKS staat voor het Dagelijks Kontrole Systeem, dat een van de meest gebruikte methoden is binnen het meten van de kwaliteit van het schoonmaakwerk op de werkvloer. Het is een eenvoudig systeem dat ons binnen de schoonmaak in staat stelt op de kwaliteit objectief te beoordelen. Voor de goed- of afkeuring van elementen wordt er gebruik gemaakt van de beoordelingshandleiding van VSR-KMS. Overigens zorgen we hierbij niet voor een beoordeling aan de hand van cijfers, maar wordt een afdeling stap voor stap structureel gecontroleerd, om betrokken medewerkers aan te sturen.

Het VSR Kwaliteit Meet Systeem (KMS) is een objectief meetsysteem binnen de professionele schoonmaak, op basis van de NEN 2075. Het VSR-KMS is statistisch onderbouwd en wordt uitgevoerd door opgeleide kwaliteitsinspecteurs of controleurs. Via het VSR-KMS kunnen wij een oordeel geven over het wel of niet voldoen aan de contractvoorwaarden.

Kwaliteitsbeleving is een belangrijk aspect binnen de schoonmaak, waar we dan ook graag veel aandacht aan besteden. Tiger-Team maakt aan de hand van een enquête inzichtelijk hoe er tegen het begrip “kwaliteit” wordt aangekeken. De Kwaliteitsbeleving Enquête wordt twee keer per jaar gehouden en richt zich op eindgebruikers en hoe zij denken over mogelijkheden met betrekking tot het verhogen van de tevredenheid. Dit leidt tot een goede communicatie binnen de schoonmaak, waardoor veel spanningen vermeden of opgelost kunnen worden. Naast de enquêtes worden er ook evaluatiegesprekken gehouden om de kwaliteit te behouden en verbeteren.

Er is binnen de schoonmaakbranche een ontwikkeling in gang gezet om de bedrijfsvoering meer vorm te geven volgens de verschillende kwaliteitstheorieën. De werkgeversorganisatie Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB) heeft een belangrijke aanzet gegeven om op dat gebied tot een professionele beheersstructuur te komen.

Binnen de kwaliteitsbewaking gebruiken we op elkaar afgestemde controlemethoden, zorgen we voor professionele begeleiding en instructie van het personeel en kopen we deugdelijk materiaal in. Kwaliteitszorg bestrijkt tegenwoordig voor zowel producenten als dienstverleners, waaronder schoonmaakbedrijven, een veel groter gebied. Tot dit gebied behoren een juiste communicatie, stipte levering, optimale begeleiding, nauwgezette kwaliteitscontrole, perfecte nazorg en een sluitende facturering. De branche spreekt daarom dan ook over de technische, de functionele en -steeds belangrijker- relationele kwaliteit van de dienstverlening.

Tiger-Team garandeert kwaliteit en professionaliteit. Dit kunnen wij garanderen door te werken met professioneel en ervaren personeel.

Om uitstekende kwaliteit te leveren is goed personeel een voorwaarde. Tiger-Team beschikt over bekwaam en gemotiveerd personeel. Tiger-Team zet de juiste mensen in op de juiste plekken. Tiger-Team staat in voor de kwaliteit van al onze medewerkers. Wat uw vraag ook is, ons personeel reinigt alles grondig en secuur. Vakkundig personeel garandeert immers de kwaliteit van ons schoonmaakwerk.

Ervaring is kennis. Doordat ons team al jaren voor verschillende partners het schoonmaakwerk uitvoert, hebben wij waardevolle ervaring opgedaan. Wij weten om te gaan met elke situatie die ons te wachten staat.

Onze schoonmakers passen zich aan aan uw agenda en kunnen bijvoorbeeld vroeg in de ochtend of laat in de avond beginnen. Dit zorgt voor een opgeruimd kantoor of een goede opleveringsschoonmaak van uw huis, zonder de overlast van extra mensen. Ons werk is duidelijk terug te zien tijdens en na oplevering.

De kwaliteit van onze werkzaamheden houden wij nauwgezet op peil. Interne controles en evaluatiegesprekken met u maken dat wij onze kwaliteit op een hoog niveau kunnen houden. Bovendien maken we gebruik van een logboeksysteem en hebt u een vast contactpersoon die u te allen tijde kunt bereiken.

De sterke voordelen van Tiger-Team nog een keer op een rij:
– Flexibiliteit

– Snelle en persoonlijke service

– Goede prijs/kwaliteit verhouding

– Vaste werktijden en vast personeel per project

– Gemotiveerd personeel

– Ingewerkt vervangend personeel

– Regelmatig interne controles

– Evaluatiegesprekken met opdrachtgever en vast contactpersoon

– 7 dagen per week, 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar